Du är nu vid innehållet

Villkor och regler för #JaAlphaplus

Vi på Alpha Plus tycker om att se våra produkter i sociala kanaler. Därför vill vi gärna dela sådana bilder på vår webbplats, i kataloger, nyhetsmejl och i annat marknadsföringsmaterial.

Genom att svara #JaAlphaplus på en bild som du har delat på Instagram, godkänner du följande:

Du tillhandahåller Alpha Plus AB, ett svenskt företag med organisationsnummer 556273-2312, (hädanefter kallat för Alpha Plus), ett icke-exklusivt, royalty-fritt och en världsomfattande licens att använda din bild i vår marknadsföring och/eller kommunikation, såväl intern som extern. Detta inkluderar bland annat rätten att retuschera, distribuera, ändra och redigera din bild. Vidare ger du Alpha Plus samtycke att använda bilden, även om du kan identifieras, för marknadsföring och/eller reklamändamål, enligt svensk lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till materialet som du har taggat med #JaAlphaplus och att du har tillstånd från eventuella personer som syns på bilderna. Dessutom intygar du att du är en person (inte ett företag), att du är minst 18 år eller har dina vårdnadshavares samtycke och att Alpha Plus användning av din bild inte bryter mot några lagar, regler eller tredjepartsavtal.

Härmed frigör du Alpha Plus från alla skyldigheter att betala dig för användningen av din bild. Du befriar och godkänner att Alpha Plus och alla personer som agerar för Alpha Plus från alla anspråk (inklusive fodringar från tredje part), skulder, oavsett natur, i samband med ovan nämnda användning av den beskrivna bilden.

Svensk lag styr dessa allmänna villkor, där eventuella rättsliga dispyter som baseras på dessa löses av Stockholms tingsrätt.

Om du vill återkalla ditt samtycke för att Alpha Plus delar din bild, måste du kontakta oss genom att klicka på ikonen med ett ”i” uppe i det vänstra hörnet på den delade bilden på vår webbplats. Genom att klicka på ikonen länkas du till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

Det här kanske låter lite hårt, men vi vill verkligen vara på den säkra sidan med att du vet hur din bild kommer användas. Syftet med att dela din bild är att skapa inspiration för alla som är nyfikna på våra produkter. Du kan alltid kontakta oss med frågor om våra villkor och regler på info@alphaplus.se.