Du är nu vid innehållet

Utbildning

Alpha Plus är specialister på kost- och näringspreparat. Vi är ett kunskapsföretag som med hjälp av resultat från forskning inom funktionsnärings-, närings-, livsstils- och skolmedicin utvecklar skräddarsydda hälsokoncept och kvalitetsprodukter. Vi delar med oss av kunskap och inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa.

HMA-WORKSHOP MED MARIA HELLSTRÖM
FÅ NÖJDARE KLIENTER OCH ARBETA MED EFFEKTIVT

Handfasta tips från erfarna näringsterapeuten Maria Hellström på hur du som utbildad hårmineralanalysterapeut kan använda din egen gedigna kunskap och detta fantastiska redskap till att bygga en framgångsrik verksamhet. Läs mer och anmäl dig innan 1 april »

Utbildning

Vi på Alpha Plus vill förmedla de ”nycklar” som successivt framkommer via forskning. Det gör vi med våra kurser och med hjälp av våra kosttillskott. Förståelse, kunskap och verktyg för att optimera varje individs förutsättningar!

Ta chansen att förkovra dig – våra spännande kurser handlar om det senaste inom kost, hälsa och välmående. Du som är verksam inom näringslära och funktionsmedicin kommer ha stor glädje av våra kurser. Vi håller också regelbundet kurser till dig som är allmänt intresserad av kost och näringslära.

Du kan här läsa mer om våra kurser runt om i landet. Skynda att boka din plats!


No Events on The List at This Time