Du är nu vid innehållet

Podcast 4Health: Bitten Jonsson om sockerberoende och hjärnans biokemi del 1

Podcast 4Health: Bitten Jonsson om sockerberoende och hjärnans biokemi del 1

I podcasten 4Health med Anna Sparre, har Anna gjort en intervju med Bitten Jonsson om sockerberoende, mat som psykoaktiv drog och hjärnans biokemi. Intervjun är i två delar och nästa del kommer lördag 14 januari 2017. I den första delen diskuterar Anna och Bitten sockerberoende och mat som psykoaktiv drog. Hur vet man att man är sockerberoende? Vad ska man göra om man misstänker att man är sockerberoende? Och varför vissa har lättare än andra att drabbas? Bitten berättar också om sin egen resa och hur hon blivit Sveriges främsta expert på sockerberoende med behandling av över 6000 patienter och utbildning av terapeuter specialiserade på sockerberoende.

I nästa avsnitt handlar det mer om hjärnans biokemi, signalsubstanser, hur vi är biokemiskt unika, hur hjärnan reagerar på socker och mycket annat spännande.

Bitten kommer att hålla en kurs i Alpha Plus regi den 11-12 februari 2017 i Stockholm på det här ämnet. Har du inte redan anmält dig eller vill läsa mer kan du gå in här: Kurs Beroendehjärnan.

Lämna en kommentar på Podcast 4Health: Bitten Jonsson om sockerberoende och hjärnans biokemi del 1

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *