Du är nu vid innehållet

Några återförsäljare på nätet

Här vi listar vi några av våra återförsäljare på nätet. Som har närvaro på Internet med hemsida och i ett antal fall e-handel.

Är du återförsäljare av Alpha Plus produkter, har närvaro på nätet och vill vara med på den här sidan, säg till!

Några återförsäljare på nätet

Hälsokosthuset

Hälsokosthuset ger dig råd till bättre hälsa. Webshop och vanlig butik i Borlänge på Hugo Hedströms väg 10. Vi erbjuder kosttillskott från kända varumärken och vårt eget prisvärda märke. Dessutom egen tillverkning av kolloidalt silver. Kost- och hälsorådgivning.

Lars Tennberg
Hugo Hedströms väg 10
781 72 Borlänge
Tel: 0243-211 000
Butikstider: mån–onsdag 10–17, lunch 12–12:30, torsdag 10–13.
lars [at] halsokosthuset.se
https://halsokosthuset.se/

Hälsomottagningen

Fredrik Ölander
Cert. Funktionsmedicinsk terapeut
Tel: 0768-68 88 88
fredrik [at] halsomottagningen.se
https://www.halsomottagningen.se

Hälsopraktiken

Hälsopraktiken utför Teknologibaserade hälsoanalyser “INDIGO” inkl behandling, frekvenstest, mätning av vitaminer och mineraler, Hårmineralanalyser, födoämnesintoleranser, DNA-test, tungmetallstest, homeopatiska läkemedel och kost- och näringstillskott. I grunden är jag civilekonom med vidareutbildning inom hälsa. Är Certifierad Hälsokonsult, diplomerad inom bl.a. Biofeedback/Bioresonans, Immunterapi, Hårmineralanalyser och DNA-tester. Varmt välkommen att boka tid.

Annika Assarsson
Holmgatan 4
211 45  Malmö
Tel: 070-66 99 998
halsopraktikenab [at] gmail.com
https://www.halsopraktikenab.se

IFM-kliniker i Falun och Göteborg

IFM-klinikerna i Falun och Göteborg arbetar med förebyggande hälsovård, individanpassade hälso- och livsstilsprogram samt Integrerad Funktionsmedicin (IFM). Integrerad funktionsmedicin utgår från att varje människa är unik – även biokemiskt – och målsättningen är att varje person som vänder sig till oss ska få stöd för en optimal hälsa, utifrån sina egna förutsättningar. IFM-klinikerna i Falun och Göteborg kan utvärdera ditt hälsotillstånd, förebygga sjukdom och motverka funktionsstörningar. Med mer än 25 års erfarenhet inom det funktionsmedicinska området kan vi hjälpa dig bygga hälsa och ett bättre välmående.

IFM Falun
Roxnäsvägen 6
791 44 FALUN
Tel: 023-705 250
info [at] ifm-klinik.nu

IFM Göteborg
Frödingsvägen 4
443 31 LERUM
Tel: 0302-184 60
info [at] ifmgoteborg.se

https://www.ifmkliniken.se

Pernilla Carrier

Behandlingsteam Pernilla Carrier brinner för att bidra till din hälsa och kraft. Vi är flera terapeuter, tillsammans har vi oerhört bred och djup kompetens och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss. Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar. Du kan läsa mer på vår hemsida och även få mycket kostnadsfri rådgivning via hemsidan. Vi är alla utbildade Holografiska kinesiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur, Emotion Code, PT mm.

Behandlingsteam Pernilla Carrier
Kaptensgatan 11
114 57 Stockholm (Östermalm)
Tel: 08-663 41 50
info [at] pernillacarrier.se
https://www.pernillacarrier.se

Turkos

Terapeuterna på Turkos klinik & butik i Östersund är experter på hudvård, hälsa och välmående. Kunskap och omtanke ingår alltid, både i kliniken och på distans genom webshopen. Det utmärks bland annat av personlig service, professionell produktrådgivning och ett förmånligt bonussystem. Turkos arbetar med ett individanpassat multi-modalt angreppssätt utifrån förutsättningen att kroppen har en inneboende förmåga till korrigering och läkning. I behandlingsprogrammen skapas en personlig handlingsplan som innehåller livsstilsfaktorer och tillskott för optimering av hälsa och välmående, med möjlighet till stöd av laboratorieanalyser, till exempel Hårmineralanalys, samt konsultationer och behandlingar. Med turkosmetoden får du det stöd du behöver för att skapa mer välmående i din personliga livsstil. Turkos har lång erfarenhet av att ge rådgivningar med provtagning, även på distans. Alla i hela Sverige är välkomna till Turkos!

Köpmangatan 34
831 30 ÖSTERSUND
Tel: 063-12 23 13
info [at] turkos.se
http://turkos.se

VIP Consulting

Vestman Ingalill & Partners Consulting AB
Tvärgränd 2
271 42 YSTAD
Tel: 0708-10 83 80
ingalill [at] vipconsulting.se
https://vipconsulting.se

E-handelsplatser

Några av de e-handelsplatser som vi samarbetar med: