Är glutenfria produkter dåliga för insulinkänsligheten?

Är glutenfria produkter dåliga för insulinkänsligheten?

På så sätt bromsas flödet till blodomloppet upp i mag- och tarmkanalen. Det ger levern möjlighet att helt metabolisera det […]

Läs hela 
Du är vad du äter

Du är vad du äter

Vi har alla hört uttrycket ”Du är vad du äter”. Det är en bra påminnelse för att motivera människor att […]

Läs hela 
Så skapar gluten läckande tarm

Så skapar gluten läckande tarm

Inom funktionsmedicin ses graden av och funktionen hos tarmens genomsläpplighet som en viktig funktion för att bevara hälsa. En läckande […]

Läs hela 
Podcast Hälsosant: Sanna Törsleff Berglund – Vad händer när du äter gluten?

Podcast Hälsosant: Sanna Törsleff Berglund – Vad händer när du äter gluten?

“Det är väldigt stark syn på att det som tagits fram genom studier är det enda som man förlitar sig på. Det finns en enorm bas av klinisk erfarenhet som visar att vissa saker är otroligt verksamma”[...]

Läs hela