Du är nu vid innehållet

Podcast Hälsosnack: Marie Svalberg – Ta tillbaka din energi – hitta orsaken till orkeslöshet, utmattning och trötthet

Energi är vi många som vill ha mer av. Marie Svalberg, näringsterapeut och funktionsmedicinare på IFM-kliniken i Falun har lång erfarenhet av att hjälpa människor att hitta tillbaka till sin ork och lust. Hör henne dela med sig av sina bästa tips i senaste avsnittet av Hälsosnack med Lotta och Victoria.

Podcast Hälsosnack: Marie Svalberg – Ta tillbaka din energi – hitta orsaken till orkeslöshet, utmattning och trötthet

I veckans avsnitt pratar Lotta och Victoria med Näringsterapeuten och Funktionsmedicinaren Marie Svalberg från IFM-kliniken i Falun, om vad som orsakar brist på energi, trötthet och utmattning. De går till botten i ämnet och pratar om olika möjliga orsaker till energilöshet, vilka metoder som finns för att mäta och såklart vad man kan göra med kost, näring och livsstil för att få tillbaka energin och må bra igen. De pratar om bland annat stress, hormonbalans, toxisk belastning, mage/tarmhälsa och Marie tar även upp ett par olika exempelfall på oväntade orsaker som är ganska enkla att komma åt, bara man vet vad de är.

Gör en egen Hårmineralanalys

En hårmineralanalys mäter mineraler och tungmetallers nivåer i hår. Detta är en värdefull hälsokontroll som kan ge många svar om vår hälsa. Inte minst vår energi. När det kommer till mineraler så ligger nyckeln i deras inbördes förhållanden. Dessa mönster kan ge oss vår ämnesomsättningstyp. Är du en långsam eller snabb ämnesomsättare? Detta kan analysen tala om för dig och avslöjar hur pass stressad din kropp verkligen är. De flesta av oss är grunden långsamma ämnesomsättare men när vi stressar mycket kan vi börja förbruka näringsämnen och systemet går på högvarv vilket till sist visar sig som energilöshet, trötthet och till och med utmattning. En analys hjälper dig att hitta balansen igen – i kroppen och i livet.

Läs mer om hårmineralanalyser på Hårmineralanalysen.

Vinn en hårmineralanalys!

Vill du vinna en hårmineralanalys? Missa inte nästa nyhetsbrev där du får all information om tävlingen där du kan vinna en Hårmineralanalys inklusive 30 min rådgivning med Marie (värde ca 1.650 kr). Anmäl dig till nyhetsbrevet på vitalista.se

Lämna en kommentar på Podcast Hälsosnack: Marie Svalberg – Ta tillbaka din energi – hitta orsaken till orkeslöshet, utmattning och trötthet

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *