Du är nu vid innehållet

Podcast 4Health: Linda Rahbek – Intoleranser och allergier

Lyssna på när Linda Rahbek pratar hormoner och hormonella obalanser i podden 4Health! Anna Sparre och Umahro gräver djupare i överkänslighet mot livsmedel och födoämnesintoleranser.

Podcast 4Health: Linda Rahbek – Intoleranser och allergier

De pratar om vad som händer i din kropp och varför du inte tål vissa livsmedel. De pratar om skillnaden mellan allergier och intoleranser, och olika antikroppar. De pratar också om hur du gör i praktiken; hur du testar, eliminerar och återintroducerar mat. Och inte minst – hur kan du läka din kropp från allergier och intoleranser?

Linda kommer den 24-25 marstill Stockholm för en certifieringskurs i födoämnesintoleranstester. Födoämnesintoleranserna ökar stort och många människor går runt med intoleranser utan att veta om det. För att kroppen ska kunna läka ut inflammationer och läka sin tarm krävs det att man tar reda på vad som skapar en immunreaktion. I denna tvådagars kurs som hålls av Linda Rahbek från EU-Biotek i Norge, får du verktyg, kunskap och strategier för läkning av födoämnesintoleranser. Efter kursen kan du i lugn och ro på hemmaplan skriva certifieringsprovet.

Kursens innehåll

Vad är det som gör att födoämnesintoleranser uppstår?
Hur behandlar vi födoämnesintoleranser?
Hur kan vi testa och tolka testresultaten?
Hur återintroducerar vi maten igen

Certifikat utfärdas efter genomgången utbildning.

Läs mer om kursen och anmäl dig HÄR.

Lämna en kommentar på Podcast 4Health: Linda Rahbek – Intoleranser och allergier

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *