Du är nu vid innehållet

Podcast 4Health: Diana Noland – funktionsmedicin och nutrition

En av funktionsmedicinens mest framträdande personer, den amerikanska nutritionisten Diana Noland, kommer till Sverige för att hålla två utbildningar för Alpha Plus! I en intervju med Anna Sparre berättar hon om fördelarna med funktionsmedicin, ger en introduktion till ett av dess viktigaste verktyg – IFM matrix. Dessutom ger hon mängder av konkreta tips för ett hälsosammare liv.

Podcast 4Health: Diana Noland – funktionsmedicin och nutrition

Diana Noland är nutritionist med lång erfarenhet som kliniker, författare och är en av de ledande hjärnorna inom funktionsmedicinen, hon har en massa livsstilsråd om exempelvis träning, sömn och kost som hon delar med sig av i podden.

Anna och Diana tar upp ämnen som:

  • D-vitaminbrist och varför det är så viktigt att åtgärda
  • Cancer
  • Fysisk aktivitet
  • Psykiskt välmående
  • Sömn och många fler!

När det gäller cancer har Diana en checklista med faktorer som utarbetats av onkologer där hon kompletterat med vilka interventioner som kan göras näringsmässigt.

Dessa faktorer är bland andra:

  • Koagulation
  • Vitamin D
  • Förhållandet mellan koppar och zink. För mycket koppar kan främja spridning av cancer i kroppen.
  • Autofagi
  • Inflammation

Gå på utbildning med Diana i september

I september kommer dessutom Diana till Sverige för att hålla två utbildningar inom funktionsmedicin i världsklass. De kommer att rikta sig dels till allmänheten men också kliniker.

14 september: Frisk hjärna med funktionsmedicin. Hur kan man se till att hjärnan mår bra hela livet och hur gör man för att undvika demens och försämringar i minne, koncentration och fokus?

Riktar sig till allmänheten och är gratis.
Anmäler dig gör du här.

16-17 september: Mastering the matrix – funktionsmedicinsk helg.

Riktar sig till funktionsmedicinska terapeuter och läkare som vill vidareutvecklas in sin roll och få konkreta verktyg och ökad förståelse för hur man kan arbeta framgångsrikt med den funktionsmedicinska matrixen.

Diana föreläser om hur du kan lyckas nå riktigt bra resultat med dina klienter.Ta del av framgångsrika klientfall, träffa några av Sveriges vassaste terapeuter och arbeta fram strategier för hur just du kan lyckas göra skillnad i ditt arbeta med klienter. Helgen kommer att innehålla både teori och praktik för hur man utvecklas ytterligare i sin terapeutroll.

Läs mer och anmäl dig här.

Lämna en kommentar på Podcast 4Health: Diana Noland – funktionsmedicin och nutrition

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *