Du är nu vid innehållet

Mikrobiomtestet som ger svar om hälsan! Certiferingskurs med Linda Rahbek

Allt vi gör påverkar vårt mikrobiom, våra vänner, bakterierna i tarmarna. Ett balanserat mikrobiom är avgörande för att vår kropp ska fungera optimalt.

Mikrobiomtestet som ger svar om hälsan! Certiferingskurs med Linda Rahbek

Forskningen hittar fortfarande nya samband mellan hälsa – sjukdom och våra bakterier. I en värld av konserveringsmedel i livsmedel, klor i dricksvatten, droger, stress och mycket mer påverkas vårt mikrobiom negativt, det blir mer och mer relevant och viktigt att identifiera bakterierna så att vi kan erbjuda rätt stimuli och skapa balans.

I den här kursen, som hålls 1 februari 2019 i Stockholm av Linda Rahbek från EU BioTek och hälsa Test i Norge, får du verktyg, kunskap och behandlingsmallar för att balansera mikrobiomet, du lär dig också att läsa och tolka testresultatet. Vid slutet av dagen görs ett svarstest som lämnas in för godkännande och därefter får du ett certifieringsbevis för testtagningen. TIPS! 2-3 februari – i samband med mikrobiomkursen – håller Linda Rahbek sin populära kurs Certifiering i Födoämnesintoleranstest. Du som väljer att gå båda kurserna får paketpris, läs mer om kurserna HÄR.

Här är en video där Dr. Margie Smith, grundare av smartDNA, berättar om testet:

Testet heter smartGUT, och är ett DNA-baserat test som ger ett fingeravtryck på vilka bakterier som finns i tarmfloran hos den som lämnar provet. Testet använder sig av en metod där man ur ett avföringsprov extraherar bakteriernas DNA och analyserar vilka arter av bakterier som finns i tarmen, och i vilka mängder. Resultatet av testet kommer att ge följande information:

  • Vilka typer av bakterier som finns i tarmen och i hur stor andel.
  • Hur den individuella sammansättningen av tarmfloran påverkar hälsan
  • Om det finns några patogena, skadliga, bakterier i tarmen
  • Hur kosten påverkar tarmfloran

Tips! Du som vill hinner göra ett test och få testresultatet lagom till kursen. Priset för ett mikrobiomtest är 2 600 kr och testet beställs via kursledaren Linda Rahbek via mejl: linda@eubiotek.net

Flera av vårens utbildningar: Fokus på hjärnhälsa!

Under våren erbjuder vi en kurs i produktkunskap med tema hjärnhälsa om kognitiv och emotionell hälsa vid fyra olika tillfällen. Vi kommer att gå igenom några av de viktigaste och nyaste produkterna mer utförligt. Under sista delen av kursen kommer vi att fördjupa oss i hjärnhälsa. Denna utbildning ger värdefulla nycklar till effektiv behandlingsstrategi och egenvård inom området kognition och det psykoemotionella. Läs mer och anmäl dig HÄR. 

Lämna en kommentar på Mikrobiomtestet som ger svar om hälsan! Certiferingskurs med Linda Rahbek

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *