Du är nu vid innehållet

Magiska Sirius-D

Magiska Sirius-D

Lucia Gärdlund strålar idag av lycka, rörlighet och vitalitet. Men så har det inte riktigt varit under de senaste 10 åren. Artrosliknande symptom hade med åren blivit alltmer kännbara i Lucias kropp, efter att hon kom in i övergångsåldern vid 55 års ålder. Svullnad, värk, tyngd och orörlighet i händer och ben tog långsamt över hennes liv. Efter 10 år kom en efterlängtad vändning – som hon tackar Sirius-D för.

Läs hennes fantastiska ”real life story” i senaste numret av tidningen Inspire!

 

 

SIRIUS-D har en positiv effekt på degenerativa förändringar i bindväven som finns i varje organism. Degenerativa förändringar sker långsamt eller snabbare som en naturlig del av åldrandet. Det sker snabbare vid ökad exponering av miljögifter, belastning och oxidativ stress. Det påverkas delvis även av genetiken. Forskningen från Bulgarien har visat att SIRIUS-D kan ersätta degenerativ bindväv med friskare och yngre bindväv som inte bryts ned i samma takt. Detta betyder att organ, vävnad, leder, ligament och ledband föryngras på grund av den unika sammansättning av aminosyror och näringsämen som frigörs vid den patenterade bearbetningen av kycklingbröstprotein. SIRIUS-D har visat sig kunna förse kroppen med en unik sammansättning av näringsämnen som har visat sig mycket mer effektivt för bildning av frisk bindväv än det som finns i vanlig proteinpulver eller benbuljong.

 

I huvudsak accelererar produkten de kemiska processerna i människokroppen och på så sätt förhöjer produkten effektiviteten i regenereringen av vävnader som påverkas av degenerativa förändringar i kroppen. Detta är nyckeln till produktens stora tillämpningsområde på kroppen.

 

SIRIUS-D kallas den fjärde typen av mat och är den perfekta maten för bindväven. Det finns ingen sådan mat, som detta kosttillskott innehåller. Det handlar inte bara om ingredienser utan också om deras form och bearbetning. I vår mag-tarmkanal delas produkten i så kallade monomerer som absorberas väl av tarmslemhinnan. När de går in i blodomloppet, tillhandahåller de utgångsmaterialet från vilket immunsystemet syntetiserar normal primär bindväv. Tack vare detta aktiverar kroppen den naturliga mekanismen och reparerar sig själv. Vid profylaktisk användning, kan Sirius-D förhindra många degenerativa sjukdomar.

 

Sirius-D innehåller ett 75% naturligt, lättupptagligt och specialbehandlat kycklingprotein, närmare bestämt lågmolekylära (oligomera) polypeptidkedjor som innehåller alla de aminosyror som är nödvändiga för syntesen och snabb tillförsel av proteiner i kroppen. De övriga 25% består av en blandning av kollagen, benbuljong och hyaluronsyra.

 

Samtliga aminosyror är mycket lättupptagliga i den här formen. Produkten är inte jämförbar med proteinpulver, mer med benbuljongspulver som är utmärkt för att befrämja bildning av frisk vävnad.

 

Sirius-D är särskilt värdefullt att använda vid utmattning av kroppen efter allvarliga sjukdomar, kirurgiska ingrepp och sportskador. Preparatet används för att komma tillbaka efter till exempel ett fysiskt trauma, vävnadsskador eller extrem fysisk ansträngning.

 

Sirius-D i Sverige

 

Sirius-D finns i dag i Europa, USA, Kanada och Kina. Det är 10000-tals människor med olika sjukdomar som har blivit hjälpta av Sirius-D. Produkten har även blivit populär bland helt friska människor. Såväl idrottsmän som motionärer har upptäckt medlets regenererande egenskaper.

 

 

 

Lämna en kommentar på Magiska Sirius-D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *