Gröna raw food bollar med greenspulver
Baka glutenfria och vansinnigt goda gröna små raw food bollar med MCT-olja och greenspulver. Perfekt att boosta kroppen med som mellanmål och detta recept går hem hos alla nybörjare med superfood.

- 15 torkade dadlar
- 1 dl naturella nötter
- 1 dl mandelmjöl
- 2 matskedar greenspulver
- 1 matsked MCT-olja
- Saften från en lime eller citron
- 50 g smält mörk choklad
- Blötlägg dadlarna i varmt vatten i cirka 10 minuter.
- Mixa sedan dadlar, nötter, mjölet, greenspulvret, MCT-olja och citrussaften till en jämn smet. Tillsätt vatten om det blir för torrt.
- Rulla degen till 16 lika stora bollar och lägg sedan på ett bakplåtspapper.
- Om du vill lyxa till det lite extra kan du smälta 50 g mörk choklad och sedan droppa över raw food bollarna.
- Låt sedan stå i kylen i cirka en timme och förvara sedan i en lufttät behållare i kylen.
Fler tips
Läs mer och ta del av 3 recept rika på magnesium!
*Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad kost. Kosttillskott är inte ett läkemedel.