Du är nu vid innehållet

Kosttillskott kvinna

Här hittar du kosttillskott särskilt anpassade för kvinnor. För kvinnor kan åldrandet komma med en mängd olika bieffekter, både fysiska och psykologiska – alltifrån svettningar och sömnproblem till hjärndimma, ökad ångest, nedstämdhet. Därför har vi har tagit fram några näringstillskott som kan bidra till att lindra olika kvinnliga besvär under klimakteriet. Det handlar om att kroppen förbereder sig för en ny fas i livet där den kan behöva support.

Vi har ett stort utbud av bland annat kosttillskott med jättenattljusolja, collagen, folsyra, zink och järn. Läs mer om jättenattljusolja vid hud- och hormonbesvär!

En hårmineralanalys (HMA) är även ett värdefullt verktyg för att ta reda på vilka kosttillskott kroppen behöver. Det är en hälsoanalys som med mycket exakta metoder mäter och berättar om kroppens närings- och mineralstatus under de senaste månaderna.

Vitaminer, mineraler, aminosyror, andra näringsämnen och enzymer är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion. En hårmineralanalys ger en tillförlitlig mätning av 36 olika mineral, spårämnen och metaller. Alla biokemiska processer i kroppen kräver näringsämnen och en hårmineralanalys kan hjälpa dig förstå vilka näringsämnen du behöver.

Läs hela

Visar alla 50 resultat